L'obertura d'aquesta nova oficina a Sabadell suposa una gran satisfacció per a la Fundació, ja que ens facilitarà les relacions amb les diferents entitats i associacions de Sabadell, amb les quals hem establert aliances estratègiques, i de prestar un servei més personalitzat a aquelles entitats amb les que mantenim convenis de col·laboració.

Comencem el 2013 amb un nou impuls. Després de l'acord del Patronat neix una nova delegació de la Fundació Cívica Oreneta a Sabadell, que juntament amb la de Barcelona i la de Badia, formen un triangle perfecte pel desenvolupament dels projectes de l'entitat, encara que no tanca la porta a noves seus en altres poblacions en funció de les aliances que establim amb entitats del Tercer Sector

La creació de les seus respon al continu creixement que la Fundació Cívica ha registrat en el segon semestre de l'any 2011, tot el 2012 i els propers anys segons les previsions. Un creixement que cal a l'esforç de tot l'equip humà, en el qual s'uneix el treball dels voluntaris i la bona gestió que realitza l'equip administratiu de l'entitat.

Aquesta nova seu al mateix centre neuràlgic de Sabadell és fruit de la col·laboració de diferents associacions i entitats de Sabadell amb la Fundació Cívica Oreneta, que aposten per un canvi d'actituds i de mentalitat que permeti construir un espai comú independent on treballar per i per a les persones sense caure en postures assistencialistes i sense interferències dels poders públics.

Siguiente Entrada Entrada Anterior